Oriol Tramvia: poemes i cançons

Cançons i poemes d’Oriol Tramvia

Espectacle basat en cançons d’Oriol Tramvia, on acompanyat amb la guitarra canta un número indeterminat de cançons. Al finalitzar explica com les ha fet, en clau d’humor, i dóna pas a una petita teatralització dels seus poemes.

Es necessari que en l’espai on es realitzi disposi d’un aparell reproductor de CD.

Durada aproximada de 40 minuts

Oriol Tramvia i Els de la via: El 7

Concert que fa un repàs per la discografia de l’autor. Espectacle basat en les cançons d’Oriol Tramvia que formen part del seu últim treball -El 7- amb acompanyament format per baix, guitarra, percussions, piano i projeccions.

Espectacle de gran format d’una durada aproximada d’1 hora i 30 minuts.

El 7. Oriol Tramvia. Dossier premsa

L’Argenté de Badalona

Espectacle basat en poemes i textos de Joan Argenté.

Oriol Tramvia canta i recita textos de Joan Argenté amb l’acompanyament de Calamento i la veu de la cantant gaditana Izä.

Durada aproximada de 50 minuts

Quan tu no hi ets

Espectacle teatral de petit format que consisteix en una repassada al poemari del segle XX però amb una estructura dramatúrgica: un home pateix un atac de somnambulisme i es desperta a unes golfes, on torna a ser un infant i descobreix que té un aparell de ràdio antic que de seguida engega. Aquesta és l’excusa per fer un viatge a través de la poesia que la radio emet. Al llarg de la representació, el protagonista agafa una guitarra, i canta quatre cançons fins a transformar-se en un clown que recita poemes. Finalment torna al son inicial i l’endemà no recordarà res.

Durada aproximada de  40 minuts

+ informació 

Un estiu amb Madonna

Espectacle teatral multimèdia de petit format escrit i protagonitzat pel propi Oriol Tramvia amb la col·laboració del Doctor Soler.

Un escriptor en hores baixes i una dona que busca el que no hi ha apareixen a la pantalla mentre el narrador explica de viva veu els pensaments dels dos protagonistes.

Durada aproximada de 40 minuts

+ informació