El camí dels Degotalls és el segon disc d’estudi d’Oriol Tramvia. Està enregistrat l’any 2006 per Jero Castellà i Angel Riba als Estudis Jerosound de Tiana i editat per Discmedi.

En el disc hi participen també Martí Vilardebó, Gabriel Trindade, Ariadna Matas, Rita al Jebari, Rosa Pou, Antonio del Rio, Manel Joseph, Xavi García, Itziar Fenollar, Teresa Vallicrosa, Vicky Peña, Xavier Riba, Mercè Montfort, Montse Domènech, Jaume Arnella i Jordi Pujol.

En total són nou cançons que van des del valset fins al pop. A foc lent el món de l’Oriol Tramvia brilla aquí en tota la seva espectacularitat. Conté una versió de Those were the days, sota el nom de Dancing Diamante. Es tracta d’un homenatge al bar on es reunia la companyia de l’obra Dancing després de cada funció, les representacions de la qual van mantenir-se en cartell durant dos anys i mig al teatre Condal de Barcelona i que li va donar l’oportunitat de conèixer Mèxic, Colòmbia i Holanda entre d’altres.

Incorpora imatges als directes, que des d'aquest moment l’acompanyen en diferents actuacions. Els audiovisuals estan realitzats per Josep Castells, que passa a formar part del grup.