Radio Club Harlem Jazz és l’únic disc en castellà d’Oriol Tramvia. Enregistrat en directe al Harlem Jazz de Barcelona el 12 de novembre de 1997, l’acompanyen Josep Maria Borràs a la direcció musical, piano i arranjaments, Eugeni Gil a l’acordió, guitarra elèctrica i harmònica, Chris Merryman al baix i al contrabaix i Martí Perramón a la percussió.

Col·laboren en algun dels temes que formen el disc: Albert Pla, Orestes Gas, Pep Molina, Enric Hernáez i Miki Espuma. Josep Maria Domènech i Teresa Petit posen les veus en off que obren i tanquen el disc. El llibret del CD conté un pròleg a càrrec de Jaume Sisa i Pau Riba.

La gènesi d’aquest disc cal anar a buscar-la al bar London del carrer Nou de la Rambla de Barcelona, on Oriol Tramvia presentava noves cançons. Allà mateix Daniel Negro, responsable de la sala Harlem Jazz li proposa fer un directe. L’Oriol buscà llavors la complicitat de Jordi Farràs (La Voss del Tropico), que en aquell moment formava part de la discogràfica Pequeñas Cosas. Quan poc temps després d’haver-lo editat la promotora plega, el CD ja és al carrer.

Fet a partir de les vivències de l’autor, el disc traspua amargor i esperança a parts iguals. En un moment de transició personal, el cantautor aboca el material que té al cor i li dóna forma de bolero, per exemple a Sin ti:

“Quisiera verte en el cielo que en el cielo no se miente pa saber si es verdad que me quieres o no me quieres”

També hi trobem balades com Tu eres un lujo para mí

“Sé por experiencia propia que todo tiene su fin y a Dios pongo por testigo: tu eres un lujo para mi”