Via 00 és la gravació de l’espectacle homònim interpretat durant el mes de febrer de 1983 al teatre Poliorama de Barcelona. L’actuació a càrrec d’Oriol Tramvia i la Fura dels Baus, que els va suposar el debut dalt d’un escenari, inclou una versió en català de Sunny Afternoon dels The Kinks i La nit que va morir John Lennon, amb lletra d’Albert Mas.

El seu llançament coincideix amb l’estrena de l’espectacle Quan tu no hi ets, que es va representar durant el mes de febrer de 2004 al jazzroom de La Cova del Drac de Barcelona.

Les idees apuntades a Bèstia! son aquí desenvolupades amb l'ajuda d’un grup com La Fura dels Baus i la col·laboració d’una coral en el tema Amor de granja… No cal esperar a seure a la butaca per a que comenci l’espectacle: a la taquilla se li entrega a cada espectador, junt amb l’entrada, un mini croissant. A l’entrar a la sala li serà arrabassat per un enfurismat acomodador (membre de La Fura dels Baus) a la veu de “al teatre no s’hi ve a menjar!”

Oriol Tramvia ens hi ofereix uns temes que van des de la lluminositat del Fa temps que hem dic que estic podrit quan diu:

“si l’amor és una dansa, de vegades fa patir,
no ets d’Espanya ni de França: què faig aquí?”

A l’obscurantisme d’El diumenge a la tarda:

“el diumenge a la tarda, és molt més avorrit
sense gota de marxa, estirat sobre el llit!”

Balades, rumbes, pop i rock es donen la mà en un treball para-musical per alguns, para-teatral pels altres. Molt poca gent el va veure, entre ells Francesc Pi de la Serra. La gravació de l’espectacle no veurà la llum fins anys més tard per mor de la poca afluència de públic.