Si Oriol Tramvia fa cançons també és cert que ha bastit uns quants espectacles de collita pròpia. Uns "quasi" monòlegs donat que alguns d’ells tenen la companyia d’un músic i pantalla, com en el cas d’Un estiu amb Madonna; d’altres giren al voltant d’una emissió radiofònica, com a Quant tu no hi ets o bé en el cas de L’Argenté de Badalona que compta amb el suport dels músics.

Aquests treballs tenen per finalitat donar a conèixer -des de la perspectiva de l’entreteniment- poetes o textos que d’alguna manera han percudit en la vida d’aquest artista. El seu primer treball en solitari, el monòleg de Txèkhov Sobre els perills del tabac amb direcció de Vicky Peña així ho demostra. En l’últim d’aquests treballs, L’Argenté de Badalona, dóna a conèixer aquest poeta badaloní amb un rerefons flamenc.

Són treballs que estan en l’aparador i que es regeixen per la llei de l’oferta i la demanda, d’aquí que si sou gent interessada en la cultura i l’entreteniment podeu trobar-ne més informació fent clic sobre les imatges. Us convidem a gaudir-ne!

Quan tu no hi ets
Un estiu amb Madonna